Menu Sluiten

Houthandel En Doe-het-zelf


Houthandel en doe-het-zelf

houthandel en doe het zelf

Home houtle afmetingen kunnen we ook maatwerk aanbieden. Zowel grote als kleine bestellingen worden met zorg behandeld. Wij leveren bestellingen aan huis of op de werf. U vindt ook steeds aantrekkelijke promoties in onze winkel en houthandel. De winkel in overijse is dagelijks open van maandag tot zaterdagnamiddag. De houthandel is dagelijks open van maandag tot zaterdagmiddag. Heeft u vragen dan mag u ons ook altijd contacteren via de contactpagina houthandel en doe-het-zelf firma Wij versnijden en verzagen op maat voor particulieren en professionelen. Bij ons kunt u terecht voor allerlei houtproducten ijzerwaren gereedschappen en advies. U vindt er verder ook nog gipsplaten isolatie wand vloer en plafondbekleding … Dienstverlening afgestemd op de klant naast verkoop van hout platen in diverse commercile afmetingen kunnen we ook maatwerk aanbieden. Zowel grote als kleine bestellingen worden met zorg behandeld. Wij leveren bestellingen aan huis of op de werf. U vindt ook steeds aantrekkelijke promoties in onze.

Home dakhout tuinhout doehetzelf bijgebouwen tuinhuizen promo over ons home pagina contact routebeschrijving over ons over ons houthandel en zagerij aerts n.v. Is ontstaan in . Sinds toen hebben reeds drie generaties hun energie en kennis in het bedrijf gestoken waardoor het is gegroeid tot een uitgebreide houthandel en doehetzelf zaak. Wij beschikken over een grote voorraad bouwhout en plaatmateriaal in onze magazijnen waardoor we in staat zijn om snel te leveren in zowel binnen als buitenland. Wij leveren niet alleen standaardmaten maar het is ook mogelijk dat wij het bouwhout en het plaatmateriaal verzagen naar de gewenste dikte en lengte voor zowel industrieel als particulier gebruik. Sinds beschikken wij over een nieuwe toonzaal die wij in opnieuw hebben vergroot Het toekomstperspectief van houthandel en doe-het-zelf Naast het bouwhout en het plaatmateriaal kan u ook bij ons terecht voor doe het zelf vloeren plafonds deuren tuinhuizen bijgebouwen kortom zowel de doehetzelver als een profess.

Meer info over Houthandel en doe-het-zelf

houthandel en doe het zelf

alle rechten voorbehouden doehetzelf houthandel home doehetzelf houthandel tuinconstructies sportartikelen contact in onze afdeling doehetzelf kan u terecht voor een groot aanbod producten waaronder ijzerwaren handgereedschap meubel en bouwbeslag bouten schroeven verven lijmen mastiek bouwmaterialen kunststoffen dakbedekkingen goten afvoerbuizen sanitair riool en hulpstukken elektriciteit … Voor vragen en advies staan wij steeds voor u klaar openingsuren ma vrij u u en u u zat u u zon en feestdagen gesloten doehetzelf links you are here home doehetzelf coming soon….

Navigation home over ons houthandel doehetzelf openingsuren contact over ons hout de geschiedenis van onze zaak gaat vier generaties terug. In verhuisden de oprichters van het dorp in begijnendijk naar de huidige locatie met hun klompenmakerij. Na de oorlog is hun zoon overgeschakeld op het zagen van hout. Rond werd de zaak aan schoonzoon eugene van rompaey overgelaten die er ongeveer negen jaar later een doehetzelfzaak heeft bij opgestart houthandel en doe-het-zelf offerte aanvragen Dit deed hij samen met zoon luc die tot op heden de zaak stuurt. Ook de twee kinderen van luchebben ondertussen het team versterkt. Openingsuren contact webcreation creative services int..

Houthandel en doe-het-zelf groepering

Nl fr jaar home doehetzelf meubelen op maat promotiefolder contact doehetzelf houthandel doehetzelf meer dan . Artikelen. Houthandel alle houtsoorten op maat. Royer houthandeldoe het zelf een begrip in het mooie pajottenland en omstreken. U vindt er meer dan . Kwaliteitsartikelen van verschillende merken. Twijfel niet voor een advies want service blijft onze beste troef. Producten elektriciteit gereedschap verf en decoratie ijzerwaren hout bouwmaterialen sanitair tuin …. Royer is een levis store alleen in de levis stores vind je het complete leviskleurenassortiment de mogelijkheden van houthandel en doe-het-zelf Uiteraard op handige kleurstalen in de rekken maar ook in prachtige inspiratieboeken die je meteen aan het woondromen brengen doen al die ideen je twijfelen geen probleem de winkel kan je helpen met kleuradvies en kleurechte grote stalen. Volledige info op levis store bekijk hier onze catalogus. In afwachting van een vernieuwde catalogus melden wij dat bepaalde artikelen nie.