Menu Sluiten

Dakpanelen

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Dakartikelen Online – Materiaal Onderdak – Dakbedekking – Dakplaten – Dakpanelen – 

Wenst u meer info over dakpanelen kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Dakpanelen

Bouw | Deuren | Sanitair | Hout | Ramen En Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakpanelen

infocbgroep.be login pasmonitor oplossingen realisaties sterk bedrijf kenniscentrum contact cbgroep plaatst nieuwe luchtgroep op bestaande stal ontdek de realisatie om de geurhinder in de omgeving tot een minimum te herleiden en om te voldoen aan de bijzondere voorwaarden van de vergunning plaatste een varkenskwekerij uit meulebeke een luchtwasserunit op hun stal met vleesvarkens. Na jaar ingebruikname van de installatie haalt de installatie niet de beoogde doelstellingen van de firma. De unit kende in die jaar geen stabiele werking zorgde niet voor een efficieumlnte energiekost en produceerde nog steeds een aanzienlijk volume spuiwater. Om de geurhinder voor de buurt terug te beperken en een efficieumlntere werking van de luchtwasser te creeumlren ging de varkenskwekerij op zoek naar een partner die soelaas kon brengen dakpanelen prijzen En die partner vonden ze in cbgroep. Retrofit huidi.

overslaan en naar de inhoud gaan home bedrijfsvisie referenties vacatures contact sibelco te lommel datum april aannemer mertensbouw werf sibelco te lommel omschrijving renovatie daken vervangen van beschadigde dakpanelen door hagelstorm bekijk ook eens dakpanelen Hercon nv centrum zuid houthalen tel fax infohercon.be copyright hercon nv .

Inlichtingen over Dakpanelen

nl fr producten dakwerken referenties contact geramat commercialiseert onderstaande producten in de benelux contactisol contactgeluidsisolatie contactisol contactgeluidsisolatie bezit een zeer hoge pons en scheurweerstand gecombineerd met een zeer hoge kruipweerstand en voldoet aan de hoogste eisen op gebied van geluidsisolatie klasse a producent geramat bvba meer info gerpan dakpanelen met brandweerstand van min rf of min rf voor hellende en platte daken het kwalitatief hoogwaardige dakpaneel op basis van mm dikke lijfplaten en rotswolisolatie met een minimum densiteit van kg m. Producent unilin bvba meer info unilin dakpanelen geramat bvba is oa. Gespecialiseerd in de verkoop van dakpanelen. Wij bieden een technische service gecombineerd met e.