Menu Sluiten

Dakgootbekleding

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Dakartikelen Online – Materiaal Onderdak – Dakbedekking – Dakplaten – Dakpanelen – 

Wenst u meer info over dakgootbekleding kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Dakgootbekleding

Sanitair | Interieur | Deuren | Ramen En Deuren | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakgootbekleding

menu start nieuws amp activiteiten media recensies contact schrijnwerkerij herman lemmens buitenschrijnwerk en binnenschrijnwerk voor mechelen amp sintkatelijnewaver kwaliteit verzekerd dankzij onze jarenlange ervaring schrijnwerkerij herman lemmens is dankzij de jarenlange ervaring reeds een vaste waarde geworden in mechelen sintkatelijnewaver en omstreken. Ze gaan steeds voor creatieve oplossingen werken met duurzame materialen en geven gehoor aan de wensen van de klant dakgootbekleding zijn in trek Schrijnwerkerij herman lemmens voldoet aan alle eisen van de norm lsquoconstruction qualityrsquo en voorziet u graag van een vrijblijvend advies. Zowel buitenschrijnwerk als binnenschrijnwerk voor zowel buitenschrijnwerk als binnenschrijnwerk bent u .

home wie zijn we wat doen wij reinigen van daken gevelreiniging hellende daken platte daken dak over dak dakramen dakgoten dakisolatie gevel en dakgootbekleding antimos galerij contact home wie zijn we wat doen wij reinigen van daken gevelreiniging hellende daken platte daken dak over dak dakramen dakgoten dakisolatie gevel en dakgootbekleding antimos galerij contact wat doen wij gevel en dakgootbekleding onze diensten contacteer ons emailprotected waterstraat stabroek minister schollaertstraat merksem contacteer ons vds plaatst gevel en bakgootbekleding voor welke materialen wordt gekozen afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en budget begeleiden we u graag in uw keuze. Wi.

Het domein van Dakgootbekleding

nl bedrijfsvoorstelling beoordelingen projectfoto s nieuws gratis offerte home overzetdak op dakleien op dakshingles dakpannen vervangen plaatsing overzetdak merken voordelen premies dakisolatie zolderinsolatie sarkingdakisolatie isolatiepremies doehetzelf prijzen toestellen overige dakwerken velux dakramen dakgoten dakgootbekleding sidings gevelbekleding zonnepanelen contact dakoversteken en boordplanken gelijktijdig met plaatsing overzetdak het is altijd voordeliger om dakwerken gelijktijdig te laten uitvoeren. Zo kan je de plaatsing van een overzetdak perfect combineren met bijpassende dakgootbekleding en dakoversteken. Lees er in deze blog van nieuw dak in uur alles over. Boordbekleding met boordbekleding bedoelen we de randafwerking van een overzetdak aan de zijgevel of de bakgoot. De afwerking trachten we steeds te laten inpassen in het totale plaatje van je dak. Alle onderdelen horen naadloos in elkaar over te gaan Een beschouwing over dakgootbekleding Om te garanderen dat we steeds dezelfde hoge kwaliteit afleveren werken w.